Bacallà amb samfaina a la salsa d'olivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 1 pot de Samfaina casolana Ferrer
- 1 pot de Salsa olivada Ferrer
- 100 g de farina
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Per començar, escalfar una paella amb oli.
Per dessalar el bacallà, deixar-lo en remull al frigorífic durant 4 dies canviant l'aigua 2 vegades. Si es prefereix, comprar el bacallà dessalat.
Un cop escorregut el bacallà, enfarinar lleugerament i fregir a la paella, primer amb la pell cap amunt i després donar-li la volta.
Quan estigui daurat, treure de la paella i reservar en un plat amb paper absorbent.
Seguidament, posar la samfaina en una cassola, escalfar-la i afegir-hi el bacallà.
Servir el bacallà decorat amb una fina capa d'olivada damunt de cada tall.
10min
Notes
Veure vídeorecepta a: http://youtu.be/7NfViN6OGE4
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2472 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.