Pisto manchego

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Pimientos rojos y verdes
  • 1 Porro
  • 1 Berenjena
  • 1 Calabacín
  • 1 lata de tomates frito

2 racions

Utensilis

una sartén
una cuchara de madera

Elaboració

Corta los pimientos, el porro, el calabacín y las las berenjenas en laminas finas
En la sartén pongo aceite de oliva cuando está caliente pongo primero los pimiento y les dejo cinco minutos des pues el porro y gual tienpo seinpre meviendo con la cuchara despues tiro las berenjenas y el calabacin seinpre remobiendo queno se queme a demas que el fuego no este demasiado fuerte y cuando esta todo bien hecho tiro un bote de tomate frito le dejo afuego lento tres o cuatro minutos y si esta un poquito acido le pongo una cuchara de potre de azucar

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Isabel Ormeño diu:
Me gusta mucho tu receta

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: