Sopa de pollastre amb pistons gallina esmicolada i ous picolats
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos litres i mig de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- 200 grams de pistons de mida mitjana
- Quatre ous bullits
- Aigua
- Sal
- Dos pits de gallina
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Uns estalvis
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous durant deu minuts, i un cop cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Seguidament, fiquem el brou en una cassola fonda juntament amb els pits de gallina a foc mitjà i quan els pits ja són cuits, els retirem i amb l'ajud d'un ganivet, els picolem ben menuts.
Deixem que el brou arrenqui el bull, corregim de sal, i tot seguit afegim els pistons, la gallina picolada i els ous.
Quan tot el conjunt ja és cuit, ho fiquem a la sopera, i ho servim a taula amb uns estalvis a sota, i les sis escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.