Rigatoni amb "pisto", i pernil de Salamanca
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de rigatoni
- 200 grams de daus de pernil de Salamanca
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Oli d'oliva
- Una albergínia mitjana
- Un carbassó mitja
- Una ceba grossa
- Un pebrot verd
- Sofregit de tomàquet
- Vi negre
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una cullera de fusta
Uns estalvis
Una escorredora
Una cassola metàl·lica
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua, mantega i sal, coem els rigatoni fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba ben picada, l'albergínia també picada, el pebrot verd i el carbassó picats a la brunesa, deixem que fregeixi tot plegat a foc mitja fins que les verdures estiguin ben toves, i tot seguit afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de vi negre, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim els daus de pernil, ho remenem amb la cullera de fusta, i tot seguit hi afegim els rigatoni, ho remenem amb la cullera, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.