Sopa de rogers i gambetes amb arròs i pistons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres litres de fumet de peix(el podeu trobar a les meves receptes)
- 600 grams de rogers frescos de mida mitjana
- 300 grams de gambetes pelades de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Un raig d'anis sec
- Pebre negre en pols
- 100 grams de fideus del nº2
- 100 grams de pistons(pasta) de mida mitjana
4 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Una paella gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Elaboració
En una cassola metal·lica fonda amb el foc baix, fiquem el fumet de peix fins que arrenqui el bull.
Seguidament, netegem els rogers els filetegem, els tallem a trossos menuts i els fiquem a la cassola amb el fumet, juntament amb l'arròs i els pistons.
A part, en una paella, saltem i flamegem amb conyac les gambetes i les afegim a la cassola, juntament amb un raig d'anis sec, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que estigui al nostre gust.
A continuació, ja ho podrem servir amb la sopera de porcellana i les quatre escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2432 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.