Sípia estofada, amb favetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un colador fí.
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primer de tot, posem la sípia en una cassó amb aigua i : la branca d'àpi, el grapadet de pebre negre en grà, mitja ceba, dues fulles de llorer, i els alls pelats.
Deixem que arrenqui el bull, i quan ja és cuita, la traiem, i la reservem. Seguidament, agafem els alls, i els posem en el pot de la batedora, juntament amb el pa fregit, el julivert, les ametlles torrades, i la xocolata en pols. Afegim una mica del brou de bullir la sípia, passem la batedora elèctrica, i ho reservem.
Tot seguit, posem el brou de bullir la sípia en un cassó, passat pel colador fí, i fem que arrenqui el bull. Quan ja bull, afegim les favetes, i quant són cuites, les escorrem, i les reservem.
A part, en una cassola de terrisa amb oli d'oliva, fregim: dues fulles de llorer, i mitja ceba picolada. Seguidament, afegim un parell de culerots de sofregit de tomàquet, un raig de ví blanc, i deixem que cogui tot plegat.
A continuació, afegim una mica del brou de coure les favetes, i deixem que faci xup-xup.
Tot seguit, afegim: les favetes, la sípia tallada a trossos regulars, i la picada, i deixem coure tot plegat, uns deu minuts, més, corregim de sal, i ja ho tenim llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se