Pastís Pasqual
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per la pasta:
- 500 gr farina.
- Un vas de llet
- Oli
- Sal.
Per el farciment:
- 500 grams espinacs.
- 300 grams de formatge tendre.
- 4 ous.
- 4 escarxofes.
- Mitja llimona.
6 racions
Utensilis
Motlle metàl·lic.
Olla per coure la verdura.
Coberts
Elaboració
Barreja la farina amb la llet, mig vas d'oli i una mica de sal.
Prepara les escarxofes i cou-les amb aigua i sal.
Cou els espinacs sense sal.
Passa-ls per la batedora.
Divideix la pasta en vuit parts i folrar el motlle.
Posa-hi els espinacs, les carxofes i els ous repartits. Tapeu amb la pasta restant.
Cou-ho al forn a 180º, durant 45 minuts
1h 30min
Notes
No és de gran dificultat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.