Rap estil llagosta
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu
Ingredients
- Una cua de rap.
- Tomàquets madurs.
- Una ceba.
- Pebre vermell(que no piqui).
- Oli.
6 racions
Utensilis
Paella, coberts de cuina.
Elaboració
Escalfar l'oli en una cassola.
Netejar la cua de rap.Treure-li.l'os central.
Espolsar-la amb el pebre vermell,la sal i passar-la per la paella.
Fer-la coure poc a poc,amb uns tomàquets i una mica de ceba picada fins que estigui tot ben cuit. Abans de servir, s'ha de tallar el rap per presentar-lo a taula.
40min
Notes
Si es menja fred, es pot servir amb una amanida del temps, ben variada
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2656 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.