Llebre a l`estil Suïs
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 llebre de 1 1 / 2 kg.
- Vinagre
- 3 cebes
- 15 alls
- Farina
- Cansalada
- Oli
- 2 gots de vi negre
- 1 pastanaga
- 1 ramet de julivert
- Farigola
- 1 fulla de llorer
- 200 gr. de pèsols frescos bullits
4 racions
Elaboració
Netejar la llebre, procurant recollir la sang en un plat, barrejar aquesta última amb una mica de vinagre perquè no coaguli i guardar juntament amb el cor i el fetge.
Dividir la llebre en dues parts al llarg i posar-la en una font que contindrà una mica de vinagre, 1/2 ceba i 5 grans d'all picats.
Macerar la llebre durant 24 hores, donant-li la volta perquè s'impregni per ambdues parts.
Retirada la llebre del macerat, tallar-la en trossets i després de passar-la per farina, fregir, fent el mateix amb el cor però no amb els fetgets, que es deixaran a banda amb la sang.
Fregir uns trossets de cansalada en una cassola de fang, afegir l'oli en què es va fregir la llebre, la llebre, el vi negre, una ceba picada, uns vuit o 10 grans d'all tallats, una pastanaga, julivert, farigola i llorer.
Col•locar els trossos de la llebre a un plat vora del foc, colar la salsa i tornar a posar tot a la mateixa cassola.
Fregir escorça de pa fins que quedi ben torrada.
Pica al morter amb el fetge i la sang de la llebre, picant tot fins obtenir una pasta que s'afegirà a la llebre.
Salar i deixar fer durant quinze minuts i molt poc a poc.
Notes
Aquest plat queda millor fet el dia abans. Servir adornada amb pèsols i trossets de pastanaga.
Etiquetes: Llebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.