Amanida de bacallà amb favetes, i vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua, posem: les favetes, un polsim de sal,mitja ceba, i les dues fulles de llorer, a bullir. Quan les favetes són cuites, les escorrem, i les fiquem en un bol, i les reservem.
A part, agafem el bacallà, i un cop dessalat al nostre gust, l'esqueixem ben menut, i el barregem amb les favetes.
A part, en un bol, muntem la vinagreta, tal com explico a la meva recepta. Seguidament, picolem els dos tipus de pebrot, en brunoise ben menuda, i ho afegim a la vinagreta, juntament amb les mongetes de Santa Pau, i els cogombrets ben picolat.
Seguidament, ho barrejem tot plegat, i amb aquesta vinagreta de verduretes, amanim el bacallà i les favetes, i ja les podem servir en un plat per cada comensal, i les traiem a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se