Arròs asiàtic amb verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al recipient Varoma:

Per l’arròs blanc:

Per al sofregit:

6 racions

Elaboració

1) Col·loquem els pebrots en el recipient Varoma, i els xampinyons i les pastanagues a la safata superior. Tapem i reservem.
2) Posem al vas l’oli i els alls. Programem 5 min./ 100ºC./ vel. 2.
Afegim l’aigua i la sal. Introduïm el cistell amb l’arròs al vas i programar 16 min./ Temp. Varoma/ vel. 4. Hem de Introduir l’espàtula pel broc i remoure l’arròs 1 o 2 vegades durant la cocció. Quan faltin 8 minuts per acabar el temps programat, situem el recipient Varoma amb les verdures en la seva posició. Les verdures han de quedar al dente.
Aboquem l’arròs en un bol gran i reservem. Deixem les verdures en el recipient Varoma perquè escorrin tot el líquid.
3) Buidem el got i posem l’all, el gingebre i l’api. Ratllem 3 seg./ vel. 5. Retirem del vas i reservem.
4) Aboquem l’oli al vas i programem 2 min./ Temp. Varoma/ vel. 1. Incorporem el bacó i sofregim 5 min./ Temp. Varoma/ vel.1 sense posar el cubilet per facilitar l’evaporació.
5) Afegim la ceba i les verdures ratllades reservades al tercer pas. Programem 5 min./ Temp. Varoma/ vel.1.
Afegim els brots de soja, la salsa de soja, el curry, el colorant, el pebre vermell i la Caiena. Programem 3 min./ temp. Varoma/ vel.1.
Aboquem el sofregit al bol sobre l’arròs, afegim les verdures del Varoma i barregem amb l’espàtula.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se