Crema d'espàrregs
Amb els espàrrecs verds pots fer una bona truita i amb els troncs que llenceràs... els aprofites i fas una bona crema.
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 manats d'espàrrecs verds
- 1 ceba grosaa
- 1 patata petita
- Sal i oli
3 racions
Elaboració
En una olla posa un rajolí d'oli i quan estigui calent posa-hi la ceba tallada a trossos, si vols, hi pot posar una patata pelada també a trossos, a continuació hi poses els troncs dels espàrrecs tallats petits, fes-hi un parell de tombs i ja ho pots cobrir amb aigua, sal-ho i deixa-ho bullir uns 40 minuts aproximadament.
Un cop estigui cuit ho passes per la batedora i ho coles per eliminar els fils dels espàrrecs, tot seguit afegeix un bon raig d'oli d'oliva perque l'emulsioni i quedi més untuosa. Rectifica de sal i pebre.
També hi podries posar una mica de crema de llet.
40min
Notes
Serveix amb unes puntes d'espàrrecs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3554 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.