Cake de rúcula

Ingredients

  • 80 grs. de formatge de cabra de rulo. Talleu a daus petits.
  • 1 mida de iogurt d'ametlles crues.
  • 2 paquets de rúcula
  • 2 grans d'all
  • 1/2 mida de iogurt de farina d'ametlla
  • 1/2 cullerada de cafè de sal
  • 5 voltes de molinet de pebre negre
  • 1 iogurt de llet de cabra
  • 3 ous
  • 1/2 mida de iogurt d'oli d'oliva
  • 2 mides de iogurt de farina d'espelta
  • 1 sobret de llevat

12 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 graus.
Trinxeu les ametlles a trossos grans. Esbandiu la rúcula , peleu els alls i tritureu junt rúcula, alls, farina d'ametlla, sal i pebre.
En un bol a part barregeu el iogurt amb els ous i l'oli. Afegiu-hi la farina i el llevat i barregeu bé. Incorporeu-hi la picada de rúcula, les ametlles i els daus de formatge, amalgameu.
Aboqueu-ho en un motlle de cake untat amb oli i enforneu uns 40 minuts

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: