Ossobucco
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 o 8 peçes de jarret de vedella o de pavo
- 2 cebes
- Sal, pebre i farina
- 100 ml de vi blanc
- 1 tros de pell de taronja
- 1 tros de pell de llimona
- 150 ml de caldo
- 1 gra d'all
- 1 o 2 pastanagues
- 3 tomàquets madurs
- Oli
4 racions
Elaboració
Salpebreu la carn, enfarineu-la i fregiu-la en una paella i reserveu-la.
En el mateix oli i en una cassola, deu daurar la ceba picada o tallada a rodanxes, l'all picat i les pastanagues tallades a rodanxetes, poseu-hi el tomàquet pelat i tallat a trossos, deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Afegiu-hi la carn, el vi i una mica de caldo, els trossos de pell de taronja i de llimona i deixeu-ho estofar durant 60 minuts a foc lent, si es de vedella, si es de avo uns 30 minuts.
Durant la cocció, afegiu-hi de quan en quan unes cullerades de caldo, donant-li voltas a la carn.
Ja cuita, passeu la salsa per col·lador xinés, o per el minipimer. Recordeu treure les pells abans de triturar-ho.
Aquest plat es pot aconpanyar amb una tassa d'arròs bullit.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta es portada d'italia i alli es costum posar-hi pell de taronja i de llimona, que molt bó
Etiquetes: Sofraja de vedella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.