Farina d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1. 1/4 d'aigua.
  • 2. 3 cullerades de postre de farina d'arròs.
  • 3. Sal.
  • 4. Oli d'oliva arbequina
  • 5. 1 pell de llimona

1 racions

Elaboració

1. En un cassó es posa l'aigua, que ha de ser freda, s'hi tira la farina d'arròs, la sal i l'oli d'oliva i la pell de llimona. Es va remenant fins que estigui la farina sense grums.
2. Es posa amb poc foc i es remena fins que bulli.
3. Es deix uns 5 minuts més perquè s'acabi de fer, ha de quedar fina.
4. Es treu del foc i es tira en un plat pla.

15min

Notes

Si es vol, es pot menjar tirant-hi sucre pel damunt, i es menja calent.
Aquesta recepta es feia, per quan una persona no estava massa fina de la panxa.
Això és una recepta de la meva mare.


Recepta de cuina de Farina  d'arròs
Farina d'arròs
per Rosa Maria Llurba Gallisá

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: