Hummus
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de cigrons cuits de 250g
- 3 culleres d'oli
- 1 gra d'all
- Sal i una cullerada de suc de llimona
- 1 cullerada de crema de sèsam (tahin)
- 1 iogurt (opcional)
- Una mica de menta (opcional)
6 racions
Utensilis
Tur-mix o aparell per triturar
Elaboració
Pelem els alls i els tallem una mica,
pelem els cigrons,
afegim l'oli el suc de llimona la sal i la crema de sèsam.
Afegim el iogurt i la menta tallada ben petita.
Ho triturem tot amb el tur-mix.
10min
Notes
És presenta amb un raig d'oli al damunt i una branqueta de menta, acompanyada de bastonets de pa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1557 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.