Hummus

Ingredients

  • 1 pot de cigrons cuits de 250g
  • 3 culleres d'oli
  • 1 gra d'all
  • Sal i una cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de crema de sèsam (tahin)
  • 1 iogurt (opcional)
  • Una mica de menta (opcional)

6 racions

Utensilis

Tur-mix o aparell per triturar

Elaboració

Pelem els alls i els tallem una mica,
pelem els cigrons,
afegim l'oli el suc de llimona la sal i la crema de sèsam.
Afegim el iogurt i la menta tallada ben petita.
Ho triturem tot amb el tur-mix.

10min

Notes

És presenta amb un raig d'oli al damunt i una branqueta de menta, acompanyada de bastonets de pa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: