Ous farcits de Vilagrassa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Croquetes
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 ous durs
- 100g d'ametlla crua pelada i ratllada
- 50g de sucre
- 25g de farina
- 50g de pa ratllat
- 1ou cru
- Oli per fregir
- Una mica de ratafia de nous (opcional)
4 racions
Elaboració
Pelarem els ous durs i els partirem per la meitat en el sentit de la llargada
Ratllarem els rovells
Barrejarem els rovells, la pols d'ametlla i tres quartes parts del sucre, i si volem la ratafia.
En fen una pasta i omplirem els ous
Els passem per la farina, l'ou batut i el pa ratllat
Els freguirem, cal controlar la temperatura de l'oli, perquè el pa ratllat no se'ns cremi
Quan estiguin fregits, els empolvorarem amb la resta del sucre
30min
Notes
Recepta recopilada per Josep Lladonosa i Giró per la fira de l'ametlla de Vilagrassa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.