Llenties "a l'ajillo"

Ingredients

  • Llenties
  • Alls
  • Gambetes pelades
  • oli
  • sal
  • Bitxo

2 racions

Elaboració

En una cassola amb un raig d'oli s' hi fregeixen a foc lent un parell d'alls laminats vigilant que no es cremin. Quan comencen a agafar color cal posar-hi el bitxo (jo hi poso un parell de Guindillas de cayena). Deixar una estona prudent a fi que no sigui exageradament picant.
Un cop trets els bitxos posar-hi les llenties (poden ser de pot si es té pressa) i sofregir un parell de minuts. Afegir les gambetes pelades directament congelades i en pocs minuts ja ho tenim al punt. Abans de servir cal rectificar de sal.
Bon profit!

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: