Cigrons estofats a la marinera amb musclos
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de cigrons cuits
- 200 g de musclos
- 1 Ceba petita
- 2 Cullerades de tomàquet fregit
- 1 Ou dur
- 1 Gra d’all
- 8 ó 10 Avellanes
- 1 litre de brou de peix (d’una marca de confiança i cassolana)
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Netegem i fem els musclos al vapor. Els treiem de la closca i els reservem.
Fem un ou dur.
En una cassola amb una mica d’oli fregim la ceba tallada petita, quan comença a enrossir, hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts.
A part fem una picada amb el morter amb el gra d’all, les avellanes i el rovell de l’ou dur.
Hi afegim una mica de brou a la picada per desfer-la, i ho tirem tot amb els cigrons i musclos.
Hi posem una mica més de brou de peix.
Ho deixem bullir a foc baix, uns 10 minuts tot junt.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.