Peres al Vi
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 peres (no massa toves)
- ¾ de litre de vi negre
- Uns grans de cafè
- Una rama de vainilla natural
- Una llimona
- Xocolata de cobertura
- Mantega
- I un vaset de sucre.
4 racions
Elaboració
• Pelarem les peres i mitja llimona, i ho posarem a bullir, juntament amb el vi, els grans de cafè, la vainilla i el sucre (posarem la pell de la llimona).
• Quan la pera sia cuita, la retirarem i deixarem que el vi es vagi reduint, afegint una mica més de sucre (al gust), fins que es faci xarop.
• Desfarem una mica de xocolata amb la mantega.
• Posarem les peres en un plat, hi tirarem pel damunt la xocolata, posarem la reducció del vi al costat amb els grans de cafè i la pell de la llimona tallada petita i a punt per gaudir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2124 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.