Salsa de peres " blanquilla "

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit peres tipus " blanquilla "
  • Aigua
  • Farina de blat (si cal)
  • Conyac
  • Nata líquida
  • Nou moscada en pols

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un colador fí
Un batedor de varetes
Un estri per treure el cor de les fruites
Una llengua de goma

Elaboració

Primerament, pelem les peres i els hi traiem el cor. Tot seguit, les tallem a trossos regulars i les posem en el cassó amb un dit d'aigua, a foc mitjà fins que són cuites.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, les passem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora, i tot seguit les passem pel colador fí amb l'ajud d'una llengua de goma.
A continuació, en un cassó més petit anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes a foc més aviat baix, afegim un toc de nata líquida i un raig de conyac.
Seguidament, corregim de sal i nou moscada, i deixem la salsa al punt d'espessor que desitgem i ja la tenim llesta per fer servir.
Aquesta salsa és molt adient sobretot per plats de carn de porc i per plats sobretot d'ànec, encara que per alguns plats de peix, també pot ser adient.

1h

Notes

Aquesta salsa, com totes les salses no han de quedar ni massa espesses, ni massa clares, si queden una mica clares, hi afegim una mica de farina de blat amb un rajolí d'aigua freda.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2043 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: