Rodó de gall d'indi, ( pavo ) a la taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un estri, per fer boles de patata.

Elaboració

Primer de tot, agafem el rodó de gall d'indi, el posem en una safata fonda per anar al forn, el salpebrem, l'espolsem amb herbes provençals, el reguem amb el ví, el conyac, un bon raig d'oli d'oliva, hi afegim els alls pelats, i el llorer, i ho enfornem a 180º, fins que és cuit. Tot seguit, el deixem refredar, abans de tallat-lo en rodelles d'un dit de gruix.
A part, agafem les patates ja pelades, i amb l'ajud de l'estri per fer boles, anem buidant les patates, i posem les boletes a fregir, amb oli d'oliva.
Quan les boles són roses, les saltem en una paella, juntament, amb unes cullerades de picada, i les reservem.

A part, en un cassó, escalfem la salsa de taronja, i tot seguit, passem a muntar el plat:

Agafem el rodó de gall d'indi, el tallem a rodelles d'un dit de gruix, i l'anem posant en semi-cercle al capdamunt del plat. A la part d'abaix, posem un niu de boletes de patates, i un cop fet això, agafem la salsa de taronja, i cobrim tot el rodó de gall d'indi, i ja ho tindrem llest, per servir a taula.

1h 10min

Notes

Sempre que coem una carn al forn, acostuma a ser, 45 minuts, per quilo de carn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se