Mongeta verda plana, saltada amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en una cassó amb aigua, sal i la mitja llimona, bullim les mongetes verdes.
Quan són cuites al " dente ", les reservem. A continuació, en una cassola de terrissa, amb una mica d'oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i la fulla de llorer. A continuacó, afegim les xixorrites, el tomàquet i el ví blanc, i deixem que cogui tot plegat, una mica.
Quan tot el conjunt, és ben cuit, afegim les mongetes bullides, els hi donem uns tombs, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts minuts més, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se