Pèsols estofats, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua sal, i mitja llimona, posem a coure els pèsols, i quan són cuits, els reservem.
En una altre cassó amb aigua, sal i l'altre mitja llimona, bullim les carxofes, i quan són cuites, les escorrem, i les reservem. A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls, i el llorer. Seguidament, afegim les carxofes, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet fregit, i el got de ví blanc. Quan tot plegat és cuit, afegim els pèsols, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se