Mongetes del ganxet, estofades anb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, el llorer, i les xixorrites. Quan tot plegat és mig cuit, afegim el tomàquet, i el ví blanc.
Seguidament, corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb qualsevol tipus de mongeta, com per exemple Santa Pau, de Balaguer, del Barco, Etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se