Raviolis amb xixorrites, i bolets
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams, de raviolis
- 300 grams, de barreja de bolets
- 300 grams, de xixorrites
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Una fulla de llorer
- Tomàquet fregit
- Un got de ví blanc
- Orenga,( orégano)
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, laminats
Elaboració
Primer de tot, posem: aigua, sal i una mica de mantega, en el foc. Quan l'aigua ja bull, afegim els raviolis, i deixem que coguin, fins que estiguin " al dente". Seguidament, els reservem, sense escorrer.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls laminats, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim: els bolets ben picolats, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet i el ví blanc.
Quan tot el conjunt és mig cuit, corregim de sal, i ho espolsem amb orenga.Tot seguit, afegim els raviolis, ben escorreguts, els hi donem unes voltes perqué quedi tot ben barrejat, i deixem core tot plegat uns cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.
Comparteix aquesta recepta: