Raviolis amb xixorrites, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem: aigua, sal i una mica de mantega, en el foc. Quan l'aigua ja bull, afegim els raviolis, i deixem que coguin, fins que estiguin " al dente". Seguidament, els reservem, sense escorrer.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls laminats, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim: els bolets ben picolats, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet i el ví blanc.
Quan tot el conjunt és mig cuit, corregim de sal, i ho espolsem amb orenga.Tot seguit, afegim els raviolis, ben escorreguts, els hi donem unes voltes perqué quedi tot ben barrejat, i deixem core tot plegat uns cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se