Melós de vedella al ví negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Mini pimer
Colador xinès
Un estri per fer boles de patata

Elaboració

Primer de tot, pelem les cebetes, i les posem en una paella amb: sal, sucre, i un raig d'oli, a foc suau. Quan ja són mig rosses, afegim: un raig de vinagre, un raig de mel, i un raig de ví negre. Les anem remenant, fins que són toves, i les reservem.
A part, agafem les patates, i anem fent boletes, tot fregint-les en una paella amb oli d'oliva. Quan són mig rosses, afegim tres cullerades de picada, donem unes voltes, i les reservem.
En una cassola una mica fonda, amb una mica d'oli d'oliva, fregim: l'àpi, la ceba, els alls, el llorer, la pastanaga, i la farigola. Quan tot plegat és fregit, afegim el ví negre, i el brou. Tot seguit, retirem les herbes, i passem el mini pimer. Amb l'ajud del mini pimer, ho passem pel colador xinès, a la cassola de terrisa on l'acabarem de cuinar.
En una paella amb oli d'oliva, fregim la galta de vedella, tallada en filets regulars, salada i enfarinada previàment.
A mida que és fregida, l'anem posant a la cassola, amb la salsa, a foc moderat.
Corregim de sal, i quan la carn ja és gairebé cuita, afegim les cebetes, i les boletes de patata. Deixem que s'acabi de coure tot el conjunt, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se