Baldanes de ceba o arròs, fregides amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un escuradents

Elaboració

En una paella amb un rajoli d'oli d'oliva, fregim les baldanes previàment punxades amb un escuradents, perquè no s'obrin.
Quan són fregides, les reservem i en el mateix oli, fregim les mongetes del ganxet ja bullides. Tot seguit, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els hi donem unes voltes. Seguidament, posem dues baldanes i un grapat de mongetes per persona, i ja tenim el que s'en podria dir un esmorzar de " forquilla".

30min

Notes

A molts pobles de la Terra Alta, i Terres de l'Ebre, hi han veritables obres d'art, en quant a baldanes es refereix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se