Xoriç a la sidra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, de mida mitjana

Elaboració

Tallem el xoriç a trossos d'un dit d'ample, els posem a la cassola coberts amb la sidra, i a foc ben suau, deixem que vagi coent-se.
Quan el xoriç és cuit(peró no massa), ja el podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
Per acompanyar aquest plat, el millor és el pa de pagès de la nostre terra.

30min

Notes

Aquesta recepta, acostuma a ser típica de les sidreries.
Aquesta recepta, també la podem fer en comptes de sidra, la podem fer amb un cava senzill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se