Canelons d'espinacs amb cansalada de panxeta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, individuals.
Un drap de cotó blanc, per embolicar els canelons.

Elaboració

En una cassola fonda amb: aigua, sal i un punt de mantega, bullim les plaques de caneló, fins que són cuites al "dente". Seguidament, les refredem, i les reservem damunt el drap de cotó. A part, en una cassola fonda amb oli d'oliva, fregim la cansalada trinxada,( millor que ens ho facin a la cansaledria, al comprar-la). Quan és mig fregida, afegim: els espinacs i els porros ben picolats am l'ajud d'un ganivet, ho salpebrem tot plegat, i quan la barreja és gairebé cuita, afegim un raig de conyac, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim una mica de farina, ho remenem ben remenat, i seguidament, afegim un raig de nata líquida, ho remenem tot ben remenat, i ho deixem refredar una estona, aban d'embolicar els canelons.
Quan la farsa és freda, anem omplint i embolicant els canelons, i posant-los de quatre en quatre, a les cassoletes individuals. Tot seguit, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, i els hi posem a sobre unes nous de mantega, perqué al gratinar-se, quedin més daurats. Seguidament, ja els podrem treure a taula amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se