Conill amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de conill tallat a trosos
  • 1 ceba
  • 3 pastanagues
  • 1 dl. de caldo
  • 100 gr d'olives verdes sense pinyol
  • 1 got de vi blanc
  • 4 cullerades de puré de tomàquet
  • Sal, oli, pebre, farigola, orenga, 1 fulla de llorer, 1 all i farina.

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang
una cullera de fusta
un got

Elaboració

Posar en una cassola una mica d'oli i el conill enfarinat, deixar que es dori una mica, afegir la ceba i l'all que primer hem triturat, les pastanagues tallades en rodanxes fines i el puré de tomàquet, tapar la cassola i deixar coure 10 minuts. Afegir el vi blanc, la fulla de llorer, pebre i sal, la farigola, l'orenga i les olives. Si cal afegir una mica de caldo. Tapar i deixar coure 15 minuts. Servir calent i es pot acompanyar amb arròs blanc.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: