Conill amb salsa
Categoria:
Carns
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Kg de conill tallat a trosos
- 1 ceba
- 3 pastanagues
- 1 dl. de caldo
- 100 gr d'olives verdes sense pinyol
- 1 got de vi blanc
- 4 cullerades de puré de tomàquet
- Sal, oli, pebre, farigola, orenga, 1 fulla de llorer, 1 all i farina.
4 racions
Utensilis
Una cassola de fang
una cullera de fusta
un got
Elaboració
Posar en una cassola una mica d'oli i el conill enfarinat, deixar que es dori una mica, afegir la ceba i l'all que primer hem triturat, les pastanagues tallades en rodanxes fines i el puré de tomàquet, tapar la cassola i deixar coure 10 minuts. Afegir el vi blanc, la fulla de llorer, pebre i sal, la farigola, l'orenga i les olives. Si cal afegir una mica de caldo. Tapar i deixar coure 15 minuts. Servir calent i es pot acompanyar amb arròs blanc.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2688 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.