Amanida de margallons, alvocats, xerris i arbequines amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primerament, agafem els margallons i els tallem a juliana molt prima, i els posem en un bol gran. Seguidament, tallem els tomàquets xerri en dues meitats, i els afegim al bol.
Tot seguit, afegim les arbequines, i ja per acabar, pelem els alvocats, els hi traiem el pinyol. els tallem a quadrets regulars, i els barregem amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ja ho podrem servir en plats individuals, o en una safata de porcellana ben bonica.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se