Macarrons amb formatge i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 gr. de macarrons
- 300 gr. de bolets del temps
- 80 gr de pernil serrano
- 4 tomàquets madurs
- 1 seba
- 100 gr de formatge de maó rallat
- Sal, oli, pebre
4 racions
Utensilis
1 olla
1 ganivet
1 cassola
1 cullera de fusta
1 font refractaria
Elaboració
Bullir els macarrons amb molta aigua i una cullereta de sal, treure quan estiguin al "dente". Escórrer i reservar. Rentar molt bé el bolets, tallar-les a talls molt petits i reservar. En una cassola amb oli posar la seba tallada molt fina i deixar a poc a poc que prengui color, afegir el pernil tallat a daus, els tomàquets triturats i deixar sofregir tot, afegir el bolets i sofregir tot uns 10 minuts, Afegir una mica de brou i els macarrons, remanar tot uns minuts per tal de que agafin el gust del sofregit, comprovar la sal. Posar tot el preparat en una font refractaria, espolsegar el formatge rallat per sobre i gratinar al forn fins que estiguin daurats. Servir molt calent.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.