Macarrons amb formatge i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de macarrons
  • 300 gr. de bolets del temps
  • 80 gr de pernil serrano
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 seba
  • 100 gr de formatge de maó rallat
  • Sal, oli, pebre

4 racions

Utensilis

1 olla
1 ganivet
1 cassola
1 cullera de fusta
1 font refractaria

Elaboració

Bullir els macarrons amb molta aigua i una cullereta de sal, treure quan estiguin al "dente". Escórrer i reservar. Rentar molt bé el bolets, tallar-les a talls molt petits i reservar. En una cassola amb oli posar la seba tallada molt fina i deixar a poc a poc que prengui color, afegir el pernil tallat a daus, els tomàquets triturats i deixar sofregir tot, afegir el bolets i sofregir tot uns 10 minuts, Afegir una mica de brou i els macarrons, remanar tot uns minuts per tal de que agafin el gust del sofregit, comprovar la sal. Posar tot el preparat en una font refractaria, espolsegar el formatge rallat per sobre i gratinar al forn fins que estiguin daurats. Servir molt calent.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: