Petxina de pelegrí, ( vieira) farcida amb botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica plana, per anar al forn.
Una mànega pastissera amb un broc rissat.
Una espàtula de fusta.

Elaboració

Primerament, preparem la farsa de botifarra de perol com indico a la meva recepta i la reservem. Seguidament, fem la beixamel com la preparo jo en la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, posem les petxines de pelegrí ben planes damunt de la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rissat, les anem omplint amb la farsa de botifarra de perol.
A continuació, les cobrim amb la beixamel, les espolsem amb formatge ratllat, i les posem en el forn a gratinar a 180º, fins que són rosses, i ja les podrem servir a taula en plats individuals.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: