Canelons de brandada de bacalla, llagostins i crema de ceps

Ingredients

  • 750 grams de llom de bacalla
  • 2 patates
  • 1 got d?oli
  • 2 alls
  • 1 fulla de llorer
  • 200 ml. de nata líquida
  • nou moscada
  • 5/6 llangostins pelats
  • 3/4 ceps
  • Mantega
  • Yogurt natural

6 racions

Elaboració

primer farem la brandada on posarem a bullir les patates i el bacallà amb una fulla de llorer i uns grans de pebre, un cop estigui bullit esmicolarem el bacallà i les patates i en farem un puré, seguidament aquest puré el fregirem amb un got d'oli d'oliva i dos grans d'all, un cop fregit hi afegirem els 200 ml de nata liquida i una mica da nou moscada, un cop cuit deixarem reposar,mentre es refreda passarem els llagostins per la planxa i els laminarem, un cop laminats els introduirem a la brandada de bacallà remena una mica per que quedi tot barrejat, seguidament farem la crema de ceps, tallarem els ceps petits en el cas de que siguin ceps secs els hidratarem una mica i els posarem a la paella amb una cullerada o dues de mantega, els fregirem ven fregits amb una mica de sal i pebre i un cop cuits hi tirarem els 2 o 3 iogurts naturals, i passats uns minuts barrejant contínuament passarem la crema per la tour-mix, seguidament introduirem la crema a la brandada i amb els llagostins i deixarem reposar unes 24 hores aproximadament., en el dia següent farem la pasta del caneló i l'omplirem amb la pasta feta el dia abans,els posarem en una safata i afegirem una salsa beixamel per poder gratinar.

1h

Notes

el temps de elaboració del farcit es aproximadament 60 minuts la resta el temps que es necessiti per emplenar el caneló


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: