Crestes de bacalla i bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Crestes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de empanadilles; 200 grams de bacalla trinxat; 200 grams de barreja de bolets; 2 cebes i un xic de tomaquet
4 racions
Elaboració
fregirem el bacallà trinxat amb un xic d'oli d'oliva, mentres es fa el bacallà posarem els bolets en un altre paella i els sofregirem amb un xic d'all i julivert, un cop fet el bacallà el retirarem i posarem la ceba tallada a dauets a fregir molt a poc a poc que quedi ven feta, quant tenim la ceba ja feta hi afegirem un xic de tomàquet per acabar de fer el sofregit amb un xic de vi blanc per aromatitzar el sofregit, afegirem el bacallà i també els bolets per acabar el farciment de les crestes, iniciarem a omplenar les crestes i les fregirem amb oli vegetal fins que quedin ven doradetes.
40min
Notes
es pot servir acompanyat d'una salsa de porro i pebrot vermell al forn amb vi blanc
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.