Petxina de pelegrí ( vieira) farcida amb samfaina i ou ferrat de guatlla

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica plana, per anar al forn
Una paella petita
Una cullera gran
Una espàtula plana

Elaboració

Primerament, prepararem la samfaina com indico a la meva recepta, i la reservarem.
Seguidament, farem una beixamel una mica clareta, com indico a la meva recepta, i la reservarem. Tot seguit, posem les petxines ben planes damunt la safata per anar al forn, i les anem omplint amb la samfaina, amb l'ajud d'una cullera gran.
Seguidament, les cobrim amb una mica de beixamel, les espolsem amb una mica de formatge ratllat, i les gratinem a 180º, fins que viem que són rossetes.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els ous ferrats de guatlla amb un polsim de sal, quan són cuits els anem posant d'un en un al damunt de cada petxina, i ja els podrem servir a taula en plats individuals.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se