Medallons de mussola a la bella molinera, amb patates duquesa
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa bella molinera,( la podeu trobar a les meves receptes )
- Dotze patates duquesa,( les podeu veure a les meves receptes )
- Sal
- Farina
- Dos ous batuts
- Dotze medallons de mussola, ( pot ser congelada )
- Oli d'oliva
Elaboració
Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem. Tot seguit, fem dotze patates duquesa i les reservem.
A part, salem els medallons de mussola, els passem per farina, ou batut, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, posem tres medallons en el plat, seguidament els cobrim amb la salsa bella molinera, i com a guarnició, en un extrem del plat, posem tres patates duquesa, i ja ho podrem treure a taula.
Notes
Aquesta recepta, la fem amb mussola perquè és més econòmica, ja que també la podem fer amb rap, peró en segons quines èpoques de l'any el rap puja pels nùvols, i amb mussola la pot fer gairebé tot-hom.
Comparteix aquesta recepta: