Pit de pollastre a la bella molinera amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Una paella gran
Un ganivet petit,( puntilla )

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera, i la conservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, netegem els xampinyons i amb l'ajud del ganivet petit, els tallem a làmines, els salpebrem i els fregim a la paella amb oli d'oliva. Quan són cuits, els hi afegim tres cullerades de picada d'alls i julivert, i els reservem.
A part, salpebrem els filets de pit de pollastre, els passem per farina, ou batut, i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de dos en dos en un plat, els cobrim amb la salsa bella molinera, i com acompanyament posem uns xampinyons en el costat del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se