Cabell d'àngel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 carbassa de cabell madura,
- ½ parts del pes de la cidra cuita (sense pelar i sense llavors) en sucre
- Pell de taronja o llimona (sense gens de part blanca)
- 1 pal de canyella.
20 racions
Utensilis
Olla a pressió o normal i cassola de fang.
Elaboració
Partir la carbassa (és molt dura, podem tirar-la al terra o martellejar un ganivet per aconseguir clavar-lo).
La courem a l'olla ràpida uns 40 minuts. Deixarem refredar dins de la seva mateixa aigua.
Treure, les llavors i buidar la carn.
Deixar-los unes 12 hores en un colador, pressionarem perquè perdi tota l'aigua.
Ja podem posar la polpa amb el sucre i la pela de llimona o taronja lligada amb la canyella a coure a poc foc. Millor si es fa en una cassola de fang.
Cal anar remenant i no descuidar-se, afegint una mica de l'aigua de cocció perquè no sens cremi de sobte. Quant "caramelitzi" ja estarà .
1h
Notes
És una bona base per a moltes postres.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3382 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.