Xató del Vendrell
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Escarola
- Ceba
- Anxoves salades
- Bacallà
- Tonyina de conserva
- Tomàquet madur
- Pernil
- Embotits secs i bullits
- Mongetes seques, cuites i salvitxada per amanir-ho
Elaboració
Dessalem les anxoves i el bacallà, durant una bona estona.
Després, les escorreguem i les posem en una plata amb l’escarola, neta i trossejada, la tonyina i la ceba, tallada pel llarg.
Posem el pernil i els embotits, a talls, en una plata, fem una truita amb els ous i les mongetes seques.
Tot seguit, amanim l’escarola amb la salvitxada i ho servim, abans no es refredi la truita.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1534 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.