Amanida sandunguera,( estiuenca)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic gran
Un bol mitjà
Un estri per fer boletes de fruites

Elaboració

Primerament, farem la vinagreta: en un bol, posarem: unes gotes de vinagre de mòdena, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, un polsim de sal i pebre negre en pols. Tot seguit, anem remenant amb el batedor de varetes afegint-hi oli d'oliva, fins que tenim la vinagreta montada al nostre gust, i la reservem.
A continuació, anem fent boletes de meló i les posem en un atuell. Seguidament, pelem els alvocats, els tallem a quadrets menuts i els afegim en el atuell. Tot seguit, fem boletes de síndria i les afegim juntament amb el meló i els alvocats. A continuació afegim el bacallà esqueixat i dessalat, tallat a trossos ben menuts, juntament amb els filets d'anxova tallats a trocets. Tot seguit, afegim els tomàquets xerris tallats per la meitat, juntament amb el formatge fresc tallat a quadrets. Per acabar, ho remenem tot ben remenat, hi afegim la vinagreta, i ho remenem tot plegat, fins que aconseguim tenir una amanida fresca i divertida. Ho posarem una estona a la nevera, fins el moment de servir-ho a taula.

40min

Notes

Aquesta amanida, jo l'anomeno " sandunguera", perquè vol ser una amanida festiva, estiuenca i divertida, ideal per celebrar revetlles i festes d'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se