Rap a la catalana
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 ½ Kg. de rap
- 4 Grans d'all
- 2 Unces de xocolata
- 1 Cullerada plena de xocolata
- 1 Cullerada plena de vinagre
- 1 Fulla de llorer
- 1 Tassa d'esmorzar plena de farina
- 11 Cullerades plenes d'oli
- 1 Got de vi ple d'aigua
- Sal
6 racions
Utensilis
1 Paella
1 Cassola gran
1 Ganivet
Elaboració
Heu de tallar el rap a trossos , cal treure-li la pell i l'espina, li hem de posar sal fina i fregir-lo en l'oli roent en una paella al foc; a mida que es vagi fregint col·loqueu els trossos en una cassola gran. Hem de cobrir el peix amb la ceba pelada i picada fina, els grans d'all sencers, la fulla de llorer, la xocolata ratllada, la cullerada de vinagre, l'oli que ha quedat de fregir-lo i el got d'aigua. Ho hem de deixar coure lentament i ben tapat durant mitja hora.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.