Rap a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ½ Kg. de rap
  • 4 Grans d'all
  • 2 Unces de xocolata
  • 1 Cullerada plena de xocolata
  • 1 Cullerada plena de vinagre
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Tassa d'esmorzar plena de farina
  • 11 Cullerades plenes d'oli
  • 1 Got de vi ple d'aigua
  • Sal

6 racions

Utensilis

1 Paella
1 Cassola gran
1 Ganivet

Elaboració

Heu de tallar el rap a trossos , cal treure-li la pell i l'espina, li hem de posar sal fina i fregir-lo en l'oli roent en una paella al foc; a mida que es vagi fregint col·loqueu els trossos en una cassola gran. Hem de cobrir el peix amb la ceba pelada i picada fina, els grans d'all sencers, la fulla de llorer, la xocolata ratllada, la cullerada de vinagre, l'oli que ha quedat de fregir-lo i el got d'aigua. Ho hem de deixar coure lentament i ben tapat durant mitja hora.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: