Confitura de móra
Ara és el temps de collir móres, un fruït de molt poca durada però també molt excepcional. És el moment de conservar-lo amb pots. És ideal per acompañar amb postres o guisats.
Categoria:
Tipus de plat: Confitures
Recepta per thermomix
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Móres, 750 gr.
- Sucre, 250 gr.
- Llimona, 1 neta i pelada
- Poma, 1 bullida
Elaboració
1- bullir les móres i colar-les per un colador molt fi
2- pesar el líquid, per calcular el sucre, en aquest cas va quedar 350 gr. de líquid
3- posar al got de la thermomix, el líquid de la fruita, la llimona i la poma, triturar a vel. 5-10, 10 segons
4- afegir el sucre, i posar 30 minuts, 100 graus, velocitat 2. Si queda líquida es pot posar una mica mes de temps
5- posar el líquid calent, en pots, tombar perquè facin el buit.
6- a l'endemà es poden bullir al bany maria 15 minuts, es conserven molt de temps.
Notes
Es pot acompanyar al pastís de formarge, o per esmorzar amb torrades i mantega
Comparteix aquesta recepta: