Llobarro i dorada amb salsa
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Llobarro
- Dorada
- Patates
- Oli
Ingredients salsa:
- 8 tomàquets
- 2 alls
- 1 got de oli
- 4 o 5 ametlla
Elaboració
Primer agafem una cassola i fiquem el llobarro i la dorada, tallem les patates en vuit trossos mes o menys i després agafem un got i el omplim de oli i després el fiquem a la cassola. Quan ja lo tenim tot això el fiquem al forn.
També hi ha un altre mètode que es pot fer, es a dir s'agafa el llobarro i la dorada la fiquem a la cassola, després agafem un paquet de sal i comencem a omplir la cassola fins que no es veuen els peixos, després de tot això agafem la cassola i el fiquem al forn.
Salsa:
Primer agafem els vuits tomàquets treim la pell i el fiquem en un plat i després el posem al forn uns cinc minuts. Quan ja passat els cinc minuts lo agafem i el posem en un pot, després de això pelem los alls i les ametlla i el fiquem al pot i també tenim que posar oli. Finalment agafem la tur min i la piquem, fins que no quedi res.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.