Pastis d'avellanes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó desmotllable
Un batedor de varetes
Una mànega de goma o plàstic
Un atuell de plàstic rodó
Una batedora elèctrica
Una safata de cartró rodona amb blonda

Elaboració

Primerament, trinxem les avellanes amb la batedora elèctrica i les reservem. ( en guardem 15 per decoració).
Seguidament, agafem els rovells i el sucre i ho remenem amb el batedor de varetes fins que els rovells són de color blanc. Tot seguit, afegim: les avellanes trinxades, el licor,la farina i el llevat i ho remenem tot plegat.
A part, amb la batedora elèctrica, batem les clares a punt de neu i amb molt de compte les afegim a la barreja anterior amb l'ajud de la llengua tot remenant de baix a dalt.
A continuació, engreixem el motlle amb una mica de margarina, espolsem una mica de farina, i l'omplim amb tota la barreja que tenim preparada.
Tot seguit ho posem en el forn preescalfat a 180º uns 45 minuts més o menys, fins que clavem un escuradents i surt net.
Ho deixem refredar, el desmotllem, el posem damunt d'una safata amb blonda, i tot seguit afegim
les 15 ametlles que hem reservat tot clavant-les una mica amb el dit, ho espolsem amb el sucre glaç i ja el tindrem llest per treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se