Maduixots al natural

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de maduixots
  • 2 cullerades de vinagre
  • 150 g de sucre

6 racions

Elaboració

Netegeu els maduixots amb molta aigua freda, traieu-los el pèndol i el calze; talleu-los per la meitat o deixeu-los sencers, si són petits.
En un atuell de vidre o porcellana, col-loqueu-hi els maduixots, afegiu-hi el vinagre i el sucre, remeneu amb compte per no fer-los malbé i deixeu-los reposar en un lloc fresc, almenys dues hores.
Així preparats, es poden acompanyar amb nata muntada, si és del vostre gust.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: