Maduixots al natural
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quilo de maduixots
- 2 cullerades de vinagre
- 150 g de sucre
6 racions
Elaboració
Netegeu els maduixots amb molta aigua freda, traieu-los el pèndol i el calze; talleu-los per la meitat o deixeu-los sencers, si són petits.
En un atuell de vidre o porcellana, col-loqueu-hi els maduixots, afegiu-hi el vinagre i el sucre, remeneu amb compte per no fer-los malbé i deixeu-los reposar en un lloc fresc, almenys dues hores.
Així preparats, es poden acompanyar amb nata muntada, si és del vostre gust.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1236 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.