Ostres al natural
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze ostres naturals fresques
- Glaçons de gel
- Pebre negre en pols
- Suc de llimona
4 racions
Utensilis
Un estri per obrir les ostres
Una safata rectangular de porcellana
Una ma de morter
Elaboració
Primerament agafem les ostres i les escampem per damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud d'una ma de morter piquem els glaçons de gel i els escampem per tota la safata de porcellana fent un llit.
Seguidament, amb l'ajud de l'estri per obrir ostres, les obrim i retirem la tapa de sobre, afegim un polsim de pebre negre en pols i unes gotes de suc de llimona, i les posem ben planes damunt el llit de gel, i ja les podem servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta, és la manera més natural de menjar-se les ostres, acompanyades d'una copa de cava Brut Nature ben fresquet.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1411 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.