Ostres al natural

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze ostres naturals fresques
  • Glaçons de gel
  • Pebre negre en pols
  • Suc de llimona

4 racions

Utensilis

Un estri per obrir les ostres
Una safata rectangular de porcellana
Una ma de morter

Elaboració

Primerament agafem les ostres i les escampem per damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud d'una ma de morter piquem els glaçons de gel i els escampem per tota la safata de porcellana fent un llit.
Seguidament, amb l'ajud de l'estri per obrir ostres, les obrim i retirem la tapa de sobre, afegim un polsim de pebre negre en pols i unes gotes de suc de llimona, i les posem ben planes damunt el llit de gel, i ja les podem servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta, és la manera més natural de menjar-se les ostres, acompanyades d'una copa de cava Brut Nature ben fresquet.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1411 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: