Daurada a la sal
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Dues daurades d'uns 350 grams cadascuna.
- Dos quilos de sal especial per a forn.
2 racions
Elaboració
1r- Escalfes el forn a uns 200 graus, mulles les dues daurades i deixes que s'escorri tota l'aigua.
2n- Agafa una safata de forn i col·loca les daurades sobre un paper d'enfornar, junt amb la sal especial per a forns.
3r- Esperes uns 40 minuts, el treus del forn i esperes que s'escalfi. Després retires el paper d'enfornar amb la safata i el serveixes en un plat.
4t- Pots posar-li llimona per donar-li més gust al teu plat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1053 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.