Arròs amb llet
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Litre de llet.
- 250 Grams d'arròs.
- 100 Grams de sucre.
- 1 Llimona.
- 1 Branca de canyella.
- 2 Cullerades de canyella en pols.
6 racions
Elaboració
1. Posem en una cassola abundant aigua i quan comenci a bullir tirem
l'arròs. Ho deixem 10 minuts i apaguem el foc.
2. En una altre cassola posem a foc lent la llet i el sucre donant-li voltes perquè es dissolgui
3. Quan la llet comenci a bullir, afegim l'arròs escorregut, el sucre , la canyella en branca i la pell de la llimona tallada .
4. Deixem bullir suaument durant uns 15 minuts, després ho deixem refredar.
5. Finalment el col·loquem en un bol i col·loquem la canyella mòlta.
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.